Tostadas cu fasole si legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
6 tortillas (15cm diametru),
1 lingura ulei,
1 conserva (450 g) fasole neagra, scursa si clatita,
1 conserva (300 g) boabe de porumb, scurse si clatite,
1 rosie mica, curatata de seminte, tocata,
2 linguri ceapa rosie, tocata fin,
1 ardei mic jalapeno, curatat de seminte, tocat fin,
2 linguri coriandru, tocat,
1 lingura suc de lamaie verde, proaspat stors,
1/2 lingurita sare,
1 varf lingurita sos de ardei iute,
1 avogado copt, mic, decojit, curatat de samburi, tocat cubulete.
Mod de preparare:
1. Se incinge cuptorul la 230 grade Celsius. Foile de tortilla se pun pe un singur strat pe o tava pentru cuptor. Se ung pe ambele parti cu ulei. Se coc circa 10 minute, cate 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Se muta pe un gratar pentru a se raci.
2. Intr-un castron mare se amesteca cu grija fasolea cu porumbul, rosiile, ceapa, ardeiul jalapeno, coriandrul, sucul de lamaie verde, sarea si sosul iute. Se adauga avocado. Cu ajutorul unei linguri, se imparte amestecul de legume in mod egal pe fiecare tortilla.

Lasă un răspuns