Urzici scazute


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 castron urzici proaspete,
1 ceapa,
2 linguri ulei,
2 linguri apa,
200 ml smantana pentru gatit sau smantana desfacuta cu putin lapte,
6 catei de usturoi,
sare, piper.
Mod de preparare:
Am curatat urzicile si le-am spalat bine. Am pus apa intr-o oala apa la fiert cu putina sare. Cand a inceput sa clocoteasca am adaugat urzicile si am lasat sa fiarba pana s-au inmuiat. Le-am scurs bine de apa si le-am tocat marunt.
Am curatat ceapa si am taiat-o marunt. Incingem uleiul si apa si adaugam ceapa.
Sotam putin iar apoi adaugam urzicile tocate marunt.
Amestecam si adaugam smantana. Lasam sa fiarba 5-10 minute, pana scade putin. Potrivim de sare si piper.
Adaugam usturoiul pisat si stingem focul.

Lasă un răspuns