Varza noua cu carne si mamaliguta


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
un kg pulpa de porc taiata cubulete,
3 verze noi, medii,
o cutie cu rosii cuburi,
3 linguri cu bulion,
o legatura marar,
zeama de la doua lamai,
200 ml ulei,
sare, piper.
Mod de preparare:
Am tocat varza, am amastecat-o bine cu sare si zeama de la lamai si am lasat 2-3 ore. Am incins 200 ml ulei, intr-o cratita mai lata, si am pus carnea la prajit, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Dupa ce carnea s-a prajit putin, am adaugat o cana de apa si am lasat la fiert pana a inceput sa se inmoaie. Am adaugat varza treptat si am calit-o amestecand continuu. Am pus capacul la cratita si am lasat putin la inabusit, apoi am turnat o cana de apa si am mai lasat 5 min, dupa care am pus rosiile, bulionul, piperul si sarea, lasand in continuare sa fiarba pana varza a fost gata. La sfarsit am tocat mararul, si am amestecat in varza. Serviti cu mamaliguta calda.

Lasă un răspuns