Vinete umplute cu rosii


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
4 vinete,
2 rosii,
1 ou,
4 linguri de pesmet,
patrunjel verde,
2-3 catei de usturoi,
100 g cascaval,
1 lingura unt,
Delikat Legume dupa gust.
Mod de preparare:
Speli vinetele, le tai in doua pe lungime si le dai intr-un clocot impreuna cu Delikat Legume dupa gust.
Le scoti si le lasi sa se scurga.Cu o lingura, le scoti miezul si le lasi deoparte.
Toci miezul, il amesteci cu pesmetul, oul, rosiile tocate si patrunjelul taiat fin, ca si usturoiul. Umpli jumatatile de vinete.
Le ornezi cu felii de rosii si cu cascaval ras, le asezi intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet si le dai la cuptor pentru 1/2 ora.
La nevoie, adaugi 1 pahar de apa, sa nu se lipeasca de tava.

Lasă un răspuns