Vitel cu legume si coriandru


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 1/2 kg pulpa de vitel,
8 cartofi rosii potriviti,
1 radacina de pastarnac,
1 lingura otet,
5 rosii,
4 cepe,
3 linguri untura,
3 linguri sos de soia,
3 foi de dafin,
2 lingurite seminte de coriandru,
sare, piper macinat,
boia dulce.
Mod de preparare:
Cureti cartofii, pastarnacul si ceapa, apoi le speli. Tai cartofii in cuburi, pastarnacul in rondele groase, ceapa in sferturi, iar rosiile decojite le maruntesti.
Speli carnea de vitel, o tai in felii si o inabusi in untura incinsa intr-o cratita mare.
Cand carnea s-a patruns, adaugi cartofii, pastarnacul, ceapa, rosiile, sosuld e soia, otetul si frunzele de dafin.
Torni apa fierbinte pana acoperi ingredientele si le lasi sa fiarba inabusit, sub capac, pana se fragezeste carnea.
Sarezi si condimentezi preparatul dupa gust, adaugi semintele de coriandru si continui fierberea la foc mic, timp de aproximativ 15 minute. Il servesti cald, cu salata alaturi.

Lasă un răspuns