Zarzavat pentru iarna


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • gogosari
  • ardei galbeni
  • ardei kapia
  • patrunjel
  • morcov
  • radacina de pastarnac
  • frunze de telina
  • ceapa
  • sare mare
  • putin conservant.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Spalati sub jet de apa gogosarii, ardeii galbeni si ardeii kapia, apoi le curatati cotoarele si toate semintele. Ii taiati in cubulete. Curatati, spalati si tocati ceapa. Radeti morcovul, il spalati si il dati pe razatoarea mica.
Spalati si tocati marunt patrunjelul si frunzele de telina.
Curatati pastarnacul, il spalati si il taiati cat mai mic.
Amestecati intr-un vas mare toate legumele taiate, punand si sarea grunjoasa. Lasati sa stea o ora pentru a lasa zeama.
Dupa o ora luati zarzavat, il scurgeti, apoi il puneti in borcan.
Deasupra puneti putin conservant, acoperiti borcanul la gura si il datila loc racoros. Este un zarzavat pentru ciorbe foarte bun.

Lasă un răspuns